Cum sa alegem blaturile de bucatarie

Blaturile din granit ofera locuintei tale un plus de eleganta si utilitate.

Intretinerea si curatarea granitului

Modalitati de curatare care va mentine calitatea granitului multi ani.

Blaturile din granit au calitati deosebite

Astazi avem la dispozitie foarte multe posibilitati cand vine vorba de amenajarile interioare, astfel poti transforma bucataria intr-un loc de relaxare si binedispunere.

Cum sa alegem blaturile pentru baie

Cand alegem blaturile de baie vom tine cont in primul rand de estetica deoarece aici nu trebuie sa ne facem griji pentru zgarierea suprafetelor sau sa ne facem griji din prisma vaselor incinse.

Granit sau marmura

Daca optezi pentru o mobila simpla atunci blaturile din granit vor evidentia perfect eleganta locuintei tale.

Blaturi pentru bucatarie

Rafinamentul si stilul se imbina perfect cand va decorati casa cu blaturi de granit.

Ce nu stiati despre granit

Fie ca folosesti un mobilier modern sau unul clasic, blaturile de granit se vor imbina perfect cu oricare.

Granitul in constructii

Granitul este foarte folosit pentru amenajari interioare si exterioare datorita calitatilor sale.

 

Blat de granit galben cu finisaj fiamat pentru bucatarie

Este important ca blatul din bucătăria ta să aibă o rezistență cât mai ridicată, dar și un aspect estetic deosebit. Astfel că poți opta pentru amenajarea acestui blat cu granit galben cu finisaj fiamat.

Granitul este o rocă magmatică masivă ce este alcătuită din cristale cu dimensiunea de câțiva milimetri, conținând în mare parte cuarț și feldspat.

Granitul galben va lumina bucătăria ta și o va transforma într-o încăpere confortabilă în care îți va face plăcere să îți petreci timpul pentru a găti. Nuanțele sale calde și plăcute, care variază de la deschis la închis, formează modele superbe împreună cu texturile granulate în nuanțe mai închise: gri, maro sau negru. Modelele granitului galben formează un contrast interesant, astfel că blatul din bucătăria ta va atrage admirația oricui.

Finisajul fiamat face ca suprafața granitului galben să devină netedă și mată, fără reflexie, păstrând din proprietățile naturale ale pietrei. Blatul de granit galben cu finisaj fiamat din bucătăria ta, se va diferenția cu ușurință de alte blaturi, datorită suprafeței sale cu aspect estetic neconvențional.

Acest tip de granit reprezintă una din cele mai potrivite alegeri pentru amenajarea blatului din bucătăria ta, deoarece, pe lângă duritatea pe care o are materialul în mod natural, finisajul fiamat aduce la rândul său avantaje practice. De obicei, granitul are o rezistență bună la zgârieturi și pete, însă dacă se întâmplă ca suprafața blatului să fie afectată, nu va fi vizibil, datorită finisajului fiamat.

Se recomandă aplicarea unui tratament de sigilare la fiecare două sau trei luni, pentru a ajuta acest blat să își păstreze calitățile estetice și practice timp de mulți ani.

Poți obține o curățare profundă a blatului de granit galben cu finisaj fiamat, folosind doar săpun lichid și apă caldă, împreună cu o cârpă moale. Sunt disponibile și soluții de curățare special concepute pentru granit.

Alege modelul potrivit de granit cu finisaj fiamat accesând www.stona.ro sau vizitând showroom-ul nostru din București, șoseaua Pipera, nr.48 și depozitele din județele Prahova și Alba.