Cum sa alegem blaturile de bucatarie

Blaturile din granit ofera locuintei tale un plus de eleganta si utilitate.

Intretinerea si curatarea granitului

Modalitati de curatare care va mentine calitatea granitului multi ani.

Blaturile din granit au calitati deosebite

Astazi avem la dispozitie foarte multe posibilitati cand vine vorba de amenajarile interioare, astfel poti transforma bucataria intr-un loc de relaxare si binedispunere.

Cum sa alegem blaturile pentru baie

Cand alegem blaturile de baie vom tine cont in primul rand de estetica deoarece aici nu trebuie sa ne facem griji pentru zgarierea suprafetelor sau sa ne facem griji din prisma vaselor incinse.

Granit sau marmura

Daca optezi pentru o mobila simpla atunci blaturile din granit vor evidentia perfect eleganta locuintei tale.

Blaturi pentru bucatarie

Rafinamentul si stilul se imbina perfect cand va decorati casa cu blaturi de granit.

Ce nu stiati despre granit

Fie ca folosesti un mobilier modern sau unul clasic, blaturile de granit se vor imbina perfect cu oricare.

Granitul in constructii

Granitul este foarte folosit pentru amenajari interioare si exterioare datorita calitatilor sale.

 

Blat de granit cu finisaj periat pentru bucatarie

Dacă îți dorești un blat cu aspect estetic impresionant în bucătăria ta, dar care să aibă și funcționalitatea necesară, granitul cu finisaj periat poate fi alegerea ideală.

Granitul este o rocă magmatică masivă ce este alcătuită din cristale cu dimensiunea de câțiva milimetri, conținând în mare parte cuarț și feldspat.

Blatul de granit periat din bucătăria ta va avea un aspect rustic unic, datorită suprafeței texturate, mate și fine la atingere a acestui finisaj. Textura subtilă, asemănătoare cu pielea, se realizează atunci când periile cu vârfuri de diamant sunt aplicate pe granitul fiamat. Deși păstrează mai mult culoarea naturală, este mai frecvent utilizat pe piatră mai închisă. Granitul cu finisaj periat este disponibil într-o varietate mare de culori, cum ar fi: alb, gri, exotic, maro sau negru.

Granitul este foarte rezistent în mod natural, însă finisajul periat contribuie la crearea unei suprafețe și mai rezistente. Acest tip de granit este foarte potrivit pentru amenajarea blatului din bucătărie, deoarece textura sa este foarte practică în jurul locurilor expuse la multă apă și umezeală. De asemenea, o astfel de suprafață va fi rezistentă la pete și va ascunde zgârieturile și imperfecțiunile care pot apărea inevitabil pe o zonă atât de intens folosită, cum este blatul din bucătărie.

Aplicarea unui tratament de sigilare în mod regulat, va proteja suprafața blatului tău de granit periat din bucătărie de orice daune care pot apărea în timp. Se recomandă reaplicarea sigilării la un interval de 12 luni.

Pentru curățarea acestui blat, poți folosi doar o soluție compusă din apă caldă și săpun lichid, împreună cu o lavetă moale. Sunt disponibile și soluții de curățare special concepute pentru granit.

Pe www.stona.ro poți alege modelul potrivit de granit cu finisaj periat pentru amenajarea blatului tău din bucătărie. Sună la 0732 334 434 şi un consultant Stona te va ajuta să faci această alegere.