Cum sa alegem blaturile de bucatarie

Blaturile din granit ofera locuintei tale un plus de eleganta si utilitate.

Intretinerea si curatarea granitului

Modalitati de curatare care va mentine calitatea granitului multi ani.

Blaturile din granit au calitati deosebite

Astazi avem la dispozitie foarte multe posibilitati cand vine vorba de amenajarile interioare, astfel poti transforma bucataria intr-un loc de relaxare si binedispunere.

Cum sa alegem blaturile pentru baie

Cand alegem blaturile de baie vom tine cont in primul rand de estetica deoarece aici nu trebuie sa ne facem griji pentru zgarierea suprafetelor sau sa ne facem griji din prisma vaselor incinse.

Granit sau marmura

Daca optezi pentru o mobila simpla atunci blaturile din granit vor evidentia perfect eleganta locuintei tale.

Blaturi pentru bucatarie

Rafinamentul si stilul se imbina perfect cand va decorati casa cu blaturi de granit.

Ce nu stiati despre granit

Fie ca folosesti un mobilier modern sau unul clasic, blaturile de granit se vor imbina perfect cu oricare.

Granitul in constructii

Granitul este foarte folosit pentru amenajari interioare si exterioare datorita calitatilor sale.

 

Blat de granit cu finisaj lustruit pentru bucatarie

Dacă ești în căutarea unui material cu aspect sofisticat pentru amenajarea blatului tău din bucătărie, granitul cu finisaj lustruit reprezintă cea mai bună alegere.

Granitul este o rocă magmatică masivă cu granulație grosieră, alcătuită în principal din cuarț și feldspat, dar și din alte minerale în cantități mai mici, cum ar fi: mica și augite.

Finisajul lustruit va evidenția frumusețea granitului și va emana o eleganță nemaivăzută a blatului tău din bucătărie. Suprafața va avea un aspect lucios și neted, reflectând lumina ca o oglindă, iar culorile vor fi mai intense și mai vibrante. Granitul este disponibil într-o gamă de culori variată, astfel că vei putea integra acest blat cu ușurință în orice stil de amenajare.

În timpul procesului de lustruire, o mare parte din porii de pe suprafața granitului se închid, devenind rezistent la pete și ușor de curățat. Nu va necesita o sigilare frecventă datorită închiderii porilor. Un alt avantaj al finisajului lustruit este acela că va proteja blatul tău de granit de înfiltrarea umezelii și va oferi rezistență la temperaturi ridicate , fiind suprafața ideală pentru prepararea mâncării.

Blatul de granit cu finisaj lustruit va face față cu brio folosirii zilnice și nu va necesita o întreținere complicată. Pentru curătare vei avea nevoie doar de o soluție compusă din apă caldă și săpun lichid.

Poți alege modelul potrivit de granit, din peste 350 de modele disponibile, accesând www.stona.ro sau vizitând showroom-ul nostru din București sau depozitele din județele Prahova și Alba.