Blat de granit negru pentru bucatarie

Dacă ești în căutarea unui material cu aspect unic și inedit pentru amenajarea blatului din bucătăria ta, granitul negru poate fi cea mai bună opțiune. 

Granitul este o rocă magmatică masivă ce este alcătuită din cristale cu dimensiunea de câțiva milimetri, conținând în mare parte cuarț și feldspat.

Versatilitatea granitului negru oferă posibilitatea integrării acestei pietre naturale în orice bucătărie, indiferent de stilul în care este deja amenajată. Blatul de granit negru va crea senzația de adâncime și va accentua celelalte culori prezente în bucătărie.

Contrastul dintre textura granulată albă și suprafața neagră consistentă a granitului formează un aspect similar cu cerul înstelat, astfel că bucătăria ta va atrage cu siguranță admirația oricărui privitor.

Se recomandă efectuarea unui tratament de sigilare în mod periodic, pentru ca blatul tău de granit negru să-și păstreze aspectul intact odată cu trecerea timpului.

Întreținerea se face cu ușurință, folosind apă caldă și săpun lichid. Trebuie să eviți produsele de curățare abrazive și bureții care pot zgâria suprafața.

Intră pe www.stona.ro și alege din 40 de modele de granit negru, pe cel potrivit pentru amenajarea blatului tău. Ne poți vizita în showroom-ul nostru din Bucureşti, şoseaua Pipera, nr. 48 sau în depozitele aflate în judeţele Prahova şi Alba.