Blat de granit maro pentru bucatarie

Bucătăria ta poate avea o atmosferă caldă și primitoare, dar și o rezistență ridicată, dacă alegi să amenajezi blatul cu granit maro.

Granitul este o rocă magmatică masivă, ce are o textură granulată și este compusă din feldspat, cuarț și minerale amfibole.

Granitul maro are un impact vizual plăcut, datorită tonurilor bogate și culorii neutre. Unele modele au dungi sau pete negre, înconjurate de un fundal maro, în timp ce altele prezintă accente de argintiu, alb sau bej. Modelele, nervurile și culorile de pe fundal pot varia destul de mult de la placă la placă, chiar și între modelele de granit cu același nume., astfel că blatul tău din bucătărie va fi cu siguranță unic.

Neutralitatea granitului maro, va permite încadrarea acestui blat în orice stil de amenajare alegi pentru bucătăria ta și împreună cu orice gamă de culori.

Granitul este mai dur decât celelalte materiale disponibile, astfel că blatul tău din bucătărie se va comporta foarte bine la uzură regulată și va rezista la zgârieturi sau ciobiri- tăierea pe acesta vă va deteriora cuțitele, dar nu și blatul! De asemenea, blatul de granit maro din bucătăria ta va fi rezistent la căldură și poate rezista la căldura din oale și tigăi fierbinți fără a afecta suprafața blatului.

Un tratament de sigilare, aplicat de un profesionist pentru cele mai bune rezultate, poate prelungi durata de viață a blatului și îl poate ajuta să reziste și la pete. Se recomandă repetarea acestui tratament o dată pe an.

Curățarea zilnică a acestui blat se va face cu ușurință, folosind o soluție compusă din apă caldă și săpun lichid, împreună cu o lavetă moale. Atunci când va fi necesară o curățare în profunzime a blatului, vei folosi o soluție special concepută pentru granit. Este important să eviți soluțiile acide, deoarece pot deteriora suprafața.

Te așteptăm pe www.stona.ro cu peste 30 de modele de granit maro, din care să-l alegi pe cel potrivit pentru amenajarea blatului din bucătăria ta. Sună la 0732 334 434 şi un consultant Stona te va ajuta să faci această alegere.