Blat de granit alb cu finisaj periat pentru bucatarie

Dacă îți dorești o bucătărie care să emane eleganță și rafinament, cea mai bună soluție este să amenajezi blatul cu granit alb cu finisaj periat.

Granitul este o rocă magmatică masivă ce se formează la adâncimi mari și este compusă din cristale cu dimensiunea de câțiva milimetri.

Granitul alb este disponibil într-o varietate de modele, de la alb pur, la combinații de argintiu cu alb și nuanțe calde neutre, ce formează modele unice împreună cu texturile granulate. Blatul de granit alb cu finisaj periat va oferi bucătăriei tale un aspect sofisticat, greu de egalat de alte materiale.

Cu acest blat, bucătăria ta va părea mai spațioasă și mai luminoasă, și se va crea o atmosferă plăcută și primitoare, ce te va invita să petreci cât mai mult timp în această încăpere. Granitul alb este foarte versatil, permițând alăturarea oricărei game de culori și amenajarea oricărui stil în bucătăria ta.

Datorită durității foarte ridicate a granitului și a rezistenței oferite de finisajul periat, blatul tău din bucătărie va avea toate avantajele practice de care va avea nevoie. Suprafața mată și fină, îl va proteja de pete și zgârieturi și va face față fără probleme expunerii la temperaturi ridicate.

Pentru a asigura rezistența blatului tău de granit alb cu finisaj periat de-a lungul timpului, se recomandă aplicarea unui tratament de sigilare o dată pe an.

Acest blat nu va necesita o curățare complicată, fiind suficientă folosirea unei soluții compuse din apă caldă și săpun lichid, împreună cu o lavetă moale. Dacă este necesară o curățare în profunzime, poți folosi o soluție special concepută pentru granit.

Alege modelul potrivit de granit alb cu finisaj periat, accesând www.stona.ro sau vizitând showroom-ul din București, și depozitele din județele Prahova și Alba.