Cum sa alegem blaturile pentru baie

blaturi baie

Ai inceput sau ai de gand sa incepi un proiect de amenajare al baii? Iti spunem ca nu va fi usor, insa daca te documentezi putin inainte sau daca ceri opinia unui specialist, totul ti se va parea o simpla joaca.

Spre deosebire de alegerea blaturilor de granit pentru bucatarie, alegerea baturilor pentru baie reprezinta un proces mai facil, insa, si asa, trebuie sa tinem cont de cateva aspecte inainte sa luam o decizie.

blaturi baie

 Cand alegem blaturile de baie vom tine cont in primul rand de estetica deoarece aici nu trebuie sa ne facem griji pentru zgarierea suprafetelor sau sa ne facem griji din prisma vaselor incinse.

Pe piata constructiilor si a amenajarilor interioare puteti regasi diferite stiluri si diferite materiale pentru decorarea baii, printre cele mai populare amintim: inox, sticla, gresie, marmura sau granit.

Granitul spre deosebire de celelalte variante are un aspect foarte placut prin diferitele nuante disponibile, este rezistent si foarte usor de intretinut.

O alta recomandare a noastra pentru reducerea costurilor de amenajare este aceea de a lasa o persoana specializata pentru a masura suprafata pe care doresti sa o acoperi cu granit. Nefiind tocmai un material ieftin, astfel poti scuti foarte multi bani deoarce nu vei achizitiona material in plus.

De asemenea trebuie sa ai incredere in instinctul tau cand vine vorba de nuanta aleasa deoarece cu siguranta cand vei observa oferta foarte variata a culorilor blaturilor de granit nu te va ajuta prea mult. Asadar alege culoarea pe care ti-ai dorit-o dintotdeauna si asigura-te ca nu optezi pentru o nuante inchise daca ai baie mica.