Rezistenta Blaturilor de Granit

Amenajarea blaturilor pentru bucătărie sau baie trebuie să îndeplinească cea mai importantă caracteristică pentru aceste încăperi, și anume rezistența ridicată. Blaturile de granit reprezintă cea mai bună opțiune pentru acest tip de amenajare, deoarece indeplinesc cu succes această caracteristică.

Granitul este o rocă magmatică masivă, ce are o textură granulată și este compusă din feldspat, cuarț și minerale amfibole.

Nu trebuie sa-ți faci griji că aceste blaturi se vor deteriora, deoarece granitul este rezistent la următorii factori externi: ciobire, zgâriere, pete, spargere și căldură. Însă pentru a asigura rezistența în timp a blaturilor de granit, se recomandă efectuarea unui tratament de sigilare. Odată cu aplicarea acestui tratament, suprafața blaturilor de granit va deveni neporoasă și hipoalergenică.

Blaturile de granit nu sunt greu de întreținut, fiind nevoie doar de o curățare regulată cu apă caldă și săpun, sau cu produse special destinate acestui tip de piatră.

Pe www.Stona.ro, în showroom-ul din București, sau în depozitele din județele Prahova și Alba, vei găsi peste 350 de modele de granit din care poți să faci alegerea potrivită pentru amenajarea blaturilor tale.