Cum sa alegem blaturile de bucatarie

Blaturile din granit ofera locuintei tale un plus de eleganta si utilitate.

Intretinerea si curatarea granitului

Modalitati de curatare care va mentine calitatea granitului multi ani.

Blaturile din granit au calitati deosebite

Astazi avem la dispozitie foarte multe posibilitati cand vine vorba de amenajarile interioare, astfel poti transforma bucataria intr-un loc de relaxare si binedispunere.

Cum sa alegem blaturile pentru baie

Cand alegem blaturile de baie vom tine cont in primul rand de estetica deoarece aici nu trebuie sa ne facem griji pentru zgarierea suprafetelor sau sa ne facem griji din prisma vaselor incinse.

Granit sau marmura

Daca optezi pentru o mobila simpla atunci blaturile din granit vor evidentia perfect eleganta locuintei tale.

Blaturi pentru bucatarie

Rafinamentul si stilul se imbina perfect cand va decorati casa cu blaturi de granit.

Ce nu stiati despre granit

Fie ca folosesti un mobilier modern sau unul clasic, blaturile de granit se vor imbina perfect cu oricare.

Granitul in constructii

Granitul este foarte folosit pentru amenajari interioare si exterioare datorita calitatilor sale.

 

Idei de amenajare cu blaturi de granit negru

Blaturile de granit negru sunt încă populare, deoarece sunt sofisticate și dramatice. Ideile de amenajare cu aceste blaturi sunt infinite, datorită versatilității lor foarte ridicate.

Granitul este o rocă magmatică masivă, ce are o textură granulată și este compusă din feldspat, cuarț și minerale amfibole.

Granitul negru este destul de uniform în culoare și poate varia de la un gri mediu la un gri ușor închis sau negru intens. Amenajarea blaturilor din bucătărie sau baie cu acest material reprezintă o alegere foarte bună atunci când îți dorești contraste puternice sau pur și simplu profunzime în locuința ta.

În continuare vom detalia câteva idei de amenajare cu blaturi de granit negru.

Poți crea o bucătărie atractivă alegând o pardoseală din lemn de esență tare, blaturi de granit negru și dulapuri albe. Cheia acestei idei de amenajare a bucătăriei este încerci să menți contrastul la un nivel mediu.

O altă idee de amenajare a bucătăriei sau băii cu blaturi de granit negru și dulapuri albe ar fi să le alături unei pardoseli gri și cu aparate din oțel inoxidabil. Încăperea va arăta uimitor și va avea un aspect luxos.

Dacă îți dorești un aspect contemporan pt bucătăria sau baia ta, poți proiecta încăperea cu blaturi de granit negru cu margini rotunjite, panou de perete într-un amestec de nuanțe de gri, iar pardoseala de asemenea.

Pentru un aspect tradițional, optează pentru accente întunecate bogate și tonuri profunde. Blaturile de granit negru din bucătărie sau baie se potrivesc de minune cu dulapuri în nuanțe închise calde: maro sau roșu închis și cu o pardoseală în nuanțe similare.

Baia sau bucătăria pot arăta uimitor cu blaturi de granit negru, dulapuri de lemn în nuanțe deschise și pardoseală bej. Contrastul rezultat va avea un impact vizual plăcut și relaxant.

Peste 40 de modele de granit negru te așteaptă pe www.stona.ro sau în showroom-ul nostru din București, șoseaua Pipera, nr.48 și în depozitele din județele Prahova și Alba.