Cum sa alegem blaturile de bucatarie

Blaturile din granit ofera locuintei tale un plus de eleganta si utilitate.

Intretinerea si curatarea granitului

Modalitati de curatare care va mentine calitatea granitului multi ani.

Blaturile din granit au calitati deosebite

Astazi avem la dispozitie foarte multe posibilitati cand vine vorba de amenajarile interioare, astfel poti transforma bucataria intr-un loc de relaxare si binedispunere.

Cum sa alegem blaturile pentru baie

Cand alegem blaturile de baie vom tine cont in primul rand de estetica deoarece aici nu trebuie sa ne facem griji pentru zgarierea suprafetelor sau sa ne facem griji din prisma vaselor incinse.

Granit sau marmura

Daca optezi pentru o mobila simpla atunci blaturile din granit vor evidentia perfect eleganta locuintei tale.

Blaturi pentru bucatarie

Rafinamentul si stilul se imbina perfect cand va decorati casa cu blaturi de granit.

Ce nu stiati despre granit

Fie ca folosesti un mobilier modern sau unul clasic, blaturile de granit se vor imbina perfect cu oricare.

Granitul in constructii

Granitul este foarte folosit pentru amenajari interioare si exterioare datorita calitatilor sale.

 

Blat de granit rosu pentru baie

Dacă îți dorești ca baia ta să aibă atât un aspect unic, cât și funcționalitate, amenajarea blatului cu granit roșu va îndeplini cu succes aceste cerințe.

Granitul este o rocă magmatică masivă ce este alcătuită din cristale cu dimensiunea de câțiva milimetri, conținând în mare parte cuarț și feldspat.

Blatul de granit roșu din baia ta va avea un impact vizual deosebit prin intermediul texturii granulate compusă din mai multe nuanțe cenușii sau pământii, închise sau deschise, ce formează un contrast interesant cu fundalul roșu intens. Modelul fiecărei bucăți de granit este diferit, deoarece este un material natural, astfel că blatul din baia ta va fi cu siguranță deosebit.

Acest material este ideal pentru amenajarea blatului din baie, datorită numeroaselor avantaje practice pe care le oferă. Blatul tău de granit roșu nu va fi afectat de expunerea prelungită la apă și umezeală, având o durabilitate ridicată în timp.

Aplicarea unui tratament de sigilare imediat după instalarea blatului de granit roșu din baia ta, iar apoi reaplicarea în mod frecvent a acestui tratament, îi va asigura rezistența de-a lungul timpului la pete, zgârieturi sau crăpări.

Curățarea acestui blat nu va fi complicată, având nevoie doar de o soluție alcătuită din apă caldă și săpun lichid ce va fi folosită cu o lavetă moale.

Peste 30 de modele de granit roșu sunt disponibile pe www.stona.ro sau ne poți vizita în showroom-ul nostru din București, Șoseaua Pipera nr.48 și în depozitele din județele Prahova și Alba.