Cum sa alegem blaturile de bucatarie

Blaturile din granit ofera locuintei tale un plus de eleganta si utilitate.

Intretinerea si curatarea granitului

Modalitati de curatare care va mentine calitatea granitului multi ani.

Blaturile din granit au calitati deosebite

Astazi avem la dispozitie foarte multe posibilitati cand vine vorba de amenajarile interioare, astfel poti transforma bucataria intr-un loc de relaxare si binedispunere.

Cum sa alegem blaturile pentru baie

Cand alegem blaturile de baie vom tine cont in primul rand de estetica deoarece aici nu trebuie sa ne facem griji pentru zgarierea suprafetelor sau sa ne facem griji din prisma vaselor incinse.

Granit sau marmura

Daca optezi pentru o mobila simpla atunci blaturile din granit vor evidentia perfect eleganta locuintei tale.

Blaturi pentru bucatarie

Rafinamentul si stilul se imbina perfect cand va decorati casa cu blaturi de granit.

Ce nu stiati despre granit

Fie ca folosesti un mobilier modern sau unul clasic, blaturile de granit se vor imbina perfect cu oricare.

Granitul in constructii

Granitul este foarte folosit pentru amenajari interioare si exterioare datorita calitatilor sale.

 

Blat de granit negru pentru baie

Cea mai bună alegere a materialului folosit pentru amenajarea blatului din baia ta, este granitul negru, fiind una din cele mai durabile opțiuni pentru o încăpere cu expunere prelungită la apă.  

Granitul este o rocă magmatică masivă ce este alcătuită din cristale cu dimensiunea de câțiva milimetri, conținând în mare parte cuarț și feldspat.

Granitul negru va accentua alte culori și va oferi blatului din baia ta un aspect unic, devenind cu siguranță o piesă decorativă cu un impact vizual puternic, ce va atrage admirația oricărui privitor.

Textura acestei pietre naturale formează un contrast interesant între particulele în nuanțe deschise ce sunt dispuse pe toată suprafața cu fundal negru.

Pentru a păstra aspectul intact al suprafeței blatului tău de granit de-a lungul timpului, se va efectua un tratament de sigilare o dată pe an.

Blatul de granit negru din baia ta nu va necesita o întreținere dificilă, deoarece curățarea acestuia se face doar cu apă caldă și săpun lichid.

Pe www.stona.ro poți alege din 40 de modele de granit negru, pe cel potrivit pentru amenajarea blatului tău din baie. Ne poți vizita în showroom-ul nostru din Bucureşti, şoseaua Pipera, nr.48 sau în depozitele aflate în judeţele Prahova şi Alba.