Cum sa alegem blaturile de bucatarie

Blaturile din granit ofera locuintei tale un plus de eleganta si utilitate.

Intretinerea si curatarea granitului

Modalitati de curatare care va mentine calitatea granitului multi ani.

Blaturile din granit au calitati deosebite

Astazi avem la dispozitie foarte multe posibilitati cand vine vorba de amenajarile interioare, astfel poti transforma bucataria intr-un loc de relaxare si binedispunere.

Cum sa alegem blaturile pentru baie

Cand alegem blaturile de baie vom tine cont in primul rand de estetica deoarece aici nu trebuie sa ne facem griji pentru zgarierea suprafetelor sau sa ne facem griji din prisma vaselor incinse.

Granit sau marmura

Daca optezi pentru o mobila simpla atunci blaturile din granit vor evidentia perfect eleganta locuintei tale.

Blaturi pentru bucatarie

Rafinamentul si stilul se imbina perfect cand va decorati casa cu blaturi de granit.

Ce nu stiati despre granit

Fie ca folosesti un mobilier modern sau unul clasic, blaturile de granit se vor imbina perfect cu oricare.

Granitul in constructii

Granitul este foarte folosit pentru amenajari interioare si exterioare datorita calitatilor sale.

 

Blat de granit maro pentru baie

Dacă îți dorești ca blatul din baia ta să emane lux și eleganță, dar în același timp să fie cât mai rezistent, cea mai bună alegere este cu siguranță granitul maro.

Granitul este o rocă magmatică masivă, ce are o textură granulată și este compusă din feldspat, cuarț și minerale amfibole.

Granitul maro este disponibil într-o varietate mare de nuanțe, fiecare model fiind unic datorită texturilor sale granulate formate în mod natural, ce diferă de la o bucată de granit la alta. Blatul de granit maro va crea o atmosferă caldă și primitoare în baia ta, ce te va invita la relaxare.

Neutralitatea acestui tip de granit, va face ca integrarea blatului să fie ușoară în orice baie, indiferent de stilul amenajării și de paleta de culori folosită pentru celelalte elemente din încăpere.

Granitul va oferi blatului din baia ta numeroase beneficii practice, foarte importante pentru această amenajare, fiind cel mai rezistent material disponibil. Nu va fi afectat de expunerea prelungită la apă și nu își va pierde strălucirea odată cu trecerea timpului. De asemenea, poți așeza uscătorul de păr încălzit direct pe suprafața blatului, fără să îți faci griji că se va deteriora din cauza căldurii.

Se recomandă aplicarea unui tratament de sigilare, imediat după instalarea blatului de granit maro, pentru a-i asigura rezistența de-a lungul timpului. Tratamentul se va repeta la un interval de 12 luni.

Acest blat va fi foarte ușor de întreținut, neavând nevoie neapărat de un produs special de curățare. O soluție compusă din apă caldă și săpun lichid este suficientă. Însă dacă blatul necesită o curățare în profunzime din când în când, poți folosi o soluție special concepută pentru granit.

Accesează www.stona.ro și alege modelul potrivit de granit maro pentru amenajarea blatului din baia ta. Ne poți vizita în showroom-ul nostru din București, Șoseaua Pipera, nr 48 sau în depozitele din județele Prahova și Alba.