Cum sa alegem blaturile de bucatarie

Blaturile din granit ofera locuintei tale un plus de eleganta si utilitate.

Intretinerea si curatarea granitului

Modalitati de curatare care va mentine calitatea granitului multi ani.

Blaturile din granit au calitati deosebite

Astazi avem la dispozitie foarte multe posibilitati cand vine vorba de amenajarile interioare, astfel poti transforma bucataria intr-un loc de relaxare si binedispunere.

Cum sa alegem blaturile pentru baie

Cand alegem blaturile de baie vom tine cont in primul rand de estetica deoarece aici nu trebuie sa ne facem griji pentru zgarierea suprafetelor sau sa ne facem griji din prisma vaselor incinse.

Granit sau marmura

Daca optezi pentru o mobila simpla atunci blaturile din granit vor evidentia perfect eleganta locuintei tale.

Blaturi pentru bucatarie

Rafinamentul si stilul se imbina perfect cand va decorati casa cu blaturi de granit.

Ce nu stiati despre granit

Fie ca folosesti un mobilier modern sau unul clasic, blaturile de granit se vor imbina perfect cu oricare.

Granitul in constructii

Granitul este foarte folosit pentru amenajari interioare si exterioare datorita calitatilor sale.

 

Blat de granit gri pentru baie

Amenajarea blatului din baie în stil clasic se poate face folosind un material cu aspect discret cum este granitul gri. 

Granitul este o rocă magmatică masivă ce este alcătuită din cristale cu dimensiunea de câțiva milimetri, conținând în mare parte cuarț și feldspat.

Deși granitul gri are un aspect clasic dat de această culore discretă, va atrage toate privirile prin intermediul texturii sale granulate. De asemenea acest tip de granit oferă versatilitate, formând contraste interesante prin alăturarea elementelor de alte culori.

Blatul de granit gri nu va oferi doar calități estetice, ci și practice, fiind unul din cele mai rezistente materiale disponibile. Este considerat al doilea cel mai rezistent material după diamant. Rezistența ridicată a granitului va proteja blatul tău din baie de zgârieturi, ciobiri sau pete, dar și de înfiltrarea apei în suprafață.

Pentru ca rezistența blatului tău de granit gri să fie asigurată pentru mult timp, se recomandă efectuarea unui tratament de sigilare o dată pe an.

Întreținerea acestui blat se face cu ușurință, folosind pentru curățarea zilnică o lavetă moale împreună cu săpun lichid, iar pentru curățarea periodică în profunzime se folosește o soluție special concepută pentru acest tip de piatră.

Alege modelul potrivit de granit gri accesând www.stona.ro, din peste 100 de modele disponibile. Sună la 0732 334 434 şi un consultant Stona te va ajuta să faci această alegere.