Cum sa alegem blaturile de bucatarie

Blaturile din granit ofera locuintei tale un plus de eleganta si utilitate.

Intretinerea si curatarea granitului

Modalitati de curatare care va mentine calitatea granitului multi ani.

Blaturile din granit au calitati deosebite

Astazi avem la dispozitie foarte multe posibilitati cand vine vorba de amenajarile interioare, astfel poti transforma bucataria intr-un loc de relaxare si binedispunere.

Cum sa alegem blaturile pentru baie

Cand alegem blaturile de baie vom tine cont in primul rand de estetica deoarece aici nu trebuie sa ne facem griji pentru zgarierea suprafetelor sau sa ne facem griji din prisma vaselor incinse.

Granit sau marmura

Daca optezi pentru o mobila simpla atunci blaturile din granit vor evidentia perfect eleganta locuintei tale.

Blaturi pentru bucatarie

Rafinamentul si stilul se imbina perfect cand va decorati casa cu blaturi de granit.

Ce nu stiati despre granit

Fie ca folosesti un mobilier modern sau unul clasic, blaturile de granit se vor imbina perfect cu oricare.

Granitul in constructii

Granitul este foarte folosit pentru amenajari interioare si exterioare datorita calitatilor sale.

 

Blat de granit bej pentru baie

Dacă îți dorești un aspect cald și discret pentru blatul din baia ta, dar și o rezistență cât mai ridicată, granitul bej poate fi materialul ideal pentru această amenajare.

Granitul este o rocă magmatică masivă ce este alcătuită din cristale cu dimensiunea de câțiva milimetri, conținând în mare parte cuarț și feldspat.

Granitul bej este o alegere bună pentru amenajarea blatului din baie, datorită versatilității sale ridicate. Astfel că, va funcționa cu celelalte elemente din baie, indiferent de stilul sau culorile acestora. Modele acestui tip de granit sunt compuse din texturi granulate și pete dense într-un amestec de bej, auriu, crem și gri. Impactul vizual subtil al blatului de granit bej va crea o atmosferă plăcută și confortabilă în baia ta.

Din punct de vedere practic, granitul reprezintă cea mai bună alegere pentru amenajarea blatului din baie, deoarece este un material foarte puternic, solid și fiabil și nu va avea nicio problemă din cauza expunerii prelungite la apă și la umezeală. De asemenea, blatul de granit bej va contribui la păstrarea temperaturii scăzute în baia ta, un avantaj foarte practic pentru această încăpere în care apa fierbinte tinde să crească temperatura.

Se recomandă aplicarea unui tratament de sigilare în mod periodic pentru a asigura protecția blatului de-a lungul timpului. În general, o reaplicare a tratamentului la un interval de 12 luni va fi suficientă.

Vei putea curăța blatul de granit bej din baia ta cu ușurință, folosind o lavetă moale și o soluție compusă din apă caldă și săpun lichid. Atunci când va fi necesară o curățare în profunzime a suprafeței, vei folosi o soluție special concepută pentru granit.

Intră pe www.stona.ro și alege modelul potrivit de granit bej pentru amenajarea blatului din baia ta. Sună la 0732 334 434 şi un consultant Stona te va ajuta să faci această alegere.