Cum sa alegem blaturile de bucatarie

Blaturile din granit ofera locuintei tale un plus de eleganta si utilitate.

Intretinerea si curatarea granitului

Modalitati de curatare care va mentine calitatea granitului multi ani.

Blaturile din granit au calitati deosebite

Astazi avem la dispozitie foarte multe posibilitati cand vine vorba de amenajarile interioare, astfel poti transforma bucataria intr-un loc de relaxare si binedispunere.

Cum sa alegem blaturile pentru baie

Cand alegem blaturile de baie vom tine cont in primul rand de estetica deoarece aici nu trebuie sa ne facem griji pentru zgarierea suprafetelor sau sa ne facem griji din prisma vaselor incinse.

Granit sau marmura

Daca optezi pentru o mobila simpla atunci blaturile din granit vor evidentia perfect eleganta locuintei tale.

Blaturi pentru bucatarie

Rafinamentul si stilul se imbina perfect cand va decorati casa cu blaturi de granit.

Ce nu stiati despre granit

Fie ca folosesti un mobilier modern sau unul clasic, blaturile de granit se vor imbina perfect cu oricare.

Granitul in constructii

Granitul este foarte folosit pentru amenajari interioare si exterioare datorita calitatilor sale.

 

Blat de granit albastru pentru baie

Blatul din baia ta poate să aibă un aspect neconvențional, dar în același timp și o rezistență cât mai ridicată, dacă optezi pentru folosirea granitului albastru.

Granitul este o rocă magmatică masivă ce este alcătuită din cristale cu dimensiunea de câțiva milimetri, conținând în mare parte cuarț și feldspat.

Baia ta cu blat de granit albastru va avea personalitate și va emana unicitate și stil. Granitul albastru este un material ce trezește admirația oricui, prin intermediul frumuseții modelelor sale. Texturile ce alcătuiesc modelele pot fi sub formă de venaturi sau granulație, în funcție de mineralele ce compun această piatră naturală.

Duritatea ridicată a granitului va oferi blatului tău din baie numeroase avantaje practice. Nu se va zgâria, crăpa sau păta și va face față fără probleme schimbărilor de temperatură și expunerii prelungite la umezeală.

Pentru a asigura durabilitatea în timp a blatului tău de granit albastru, se recomandă efectuarea unui tratament de sigilare la un interval de 12 luni,

Curățarea zilnică a acestor blaturi se va face cu o soluție compusă din apă caldă și săpun lichid, iar pentru o curățare în profunzime, se va folosi o soluție special concepută pentru acest tip de piatră.

Pe www.stona.ro poți alege modelul potrivit de granit albastru pentru amenajarea blatului tău din baie sau ne poți vizita în showroom-ul nostru din București, Șoseaua Pipera nr.48 sau în depozitele din județele Prahova și Alba.