Cum sa alegem blaturile de bucatarie

Blaturile din granit ofera locuintei tale un plus de eleganta si utilitate.

Intretinerea si curatarea granitului

Modalitati de curatare care va mentine calitatea granitului multi ani.

Blaturile din granit au calitati deosebite

Astazi avem la dispozitie foarte multe posibilitati cand vine vorba de amenajarile interioare, astfel poti transforma bucataria intr-un loc de relaxare si binedispunere.

Cum sa alegem blaturile pentru baie

Cand alegem blaturile de baie vom tine cont in primul rand de estetica deoarece aici nu trebuie sa ne facem griji pentru zgarierea suprafetelor sau sa ne facem griji din prisma vaselor incinse.

Granit sau marmura

Daca optezi pentru o mobila simpla atunci blaturile din granit vor evidentia perfect eleganta locuintei tale.

Blaturi pentru bucatarie

Rafinamentul si stilul se imbina perfect cand va decorati casa cu blaturi de granit.

Ce nu stiati despre granit

Fie ca folosesti un mobilier modern sau unul clasic, blaturile de granit se vor imbina perfect cu oricare.

Granitul in constructii

Granitul este foarte folosit pentru amenajari interioare si exterioare datorita calitatilor sale.

 

Blat de granit alb pentru baie

Dacă îți dorești ca blatul din baia ta să emane eleganță și unicitate, poți opta pentru amenajarea acestuia cu granit alb. 

Granitul este o rocă magmatică masivă ce ia naștere la adâncimi mari, fiind inițial un material lichid fierbinte, iar după ce iese la suprafață și se răcește formează o structură granulată.

Blatul de granit alb va capta toate privirile prin intermediul contrastului închis-deschis dintre textura sa interesantă formată din puncte de culoare închisă și suprafața albă pe care este dispusă aceasta.

Pe lângă aspectul estetic, granitul alb va oferi blatului tău o caracteristică foarte importantă pentru amenajarea băii tale și anume rezistența ridicată la apă. Blatul tău de granit alb va face față cu brio folosirii constante fără a se zgâria, păta sau sparge.

Blatul tău de granit alb va lumina baia ta și va da impresia de spațialitate, fiind foarte potrivit pentru băile cu dimensiuni reduse.  Se va integra cu ușurință în orice stil de amenajare și va evidenția culorile deja existente în baie.

Pentru a proteja blatul tău de granit de-a lungul timpului, trebuie să efectuezi un tratament de sigilare în fiecare an.

Curățarea periodică a blatului de granit alb se va face cu ajutorul soluțiilor special destinate pentru acest tip de piatră.

Intră pe www.stona.ro și alege din peste 25 de modele de granit alb pentru amenajarea blatului tău. Sună la 0732 334 434 şi un consultant Stona te va ajuta să faci alegerea potrivită.