Sigilarea blaturilor de granit

Blaturilor din bucătăria sau baia ta necesită un material cât mai rezistent pentru a face față utilizării zilnice a acestora. Blaturile de granit reprezintă cea mai bună alegere, datorită rezistenței ridicate pe care o oferă acest material. Însă fiind vorba o piatră naturală, se recomandă efectuarea unui tratament de sigilare în mod periodic, pentru a asigura rezistența blaturilor de granit de-a lungul timpului. 

Granitul este o rocă magmatică masivă ce este alcătuită din cristale cu dimensiunea de câțiva milimetri, conținând în mare parte cuarț și feldspat.

Aplicarea tratamentului de sigilare o dată sau de două ori pe an, va proteja suprafața blaturilor de granit de pătare, zgâriere sau ciobire. Înaintea aplicării tratamentului de sigilare, trebuie să te asiguri că suprafața este curată.

Este important să-ți dai seama când blaturile tale de granit au nevoie de reaplicarea sigilării. Astfel că poți testa rezistența suprafeței prin turnarea unei cantități mici de apă în câteva locuri, iar dacă după 30 de minute apare o pată închisă la culoare, înseamnă că blaturile tale au nevoie de resigilare.

Poți alege din peste 350 de modele de granit, accesând www.stona.ro, sau vizitând showroom-ul nostru din Bucureşti, şoseaua Pipera, nr. 48 sau depozitele aflate în judeţele Prahova şi Alba.