Cum sa alegem blaturile de bucatarie

Blaturile din granit ofera locuintei tale un plus de eleganta si utilitate.

Intretinerea si curatarea granitului

Modalitati de curatare care va mentine calitatea granitului multi ani.

Blaturile din granit au calitati deosebite

Astazi avem la dispozitie foarte multe posibilitati cand vine vorba de amenajarile interioare, astfel poti transforma bucataria intr-un loc de relaxare si binedispunere.

Cum sa alegem blaturile pentru baie

Cand alegem blaturile de baie vom tine cont in primul rand de estetica deoarece aici nu trebuie sa ne facem griji pentru zgarierea suprafetelor sau sa ne facem griji din prisma vaselor incinse.

Granit sau marmura

Daca optezi pentru o mobila simpla atunci blaturile din granit vor evidentia perfect eleganta locuintei tale.

Blaturi pentru bucatarie

Rafinamentul si stilul se imbina perfect cand va decorati casa cu blaturi de granit.

Ce nu stiati despre granit

Fie ca folosesti un mobilier modern sau unul clasic, blaturile de granit se vor imbina perfect cu oricare.

Granitul in constructii

Granitul este foarte folosit pentru amenajari interioare si exterioare datorita calitatilor sale.

 

Sigilarea blaturilor de granit

Blaturilor din bucătăria sau baia ta necesită un material cât mai rezistent pentru a face față utilizării zilnice a acestora. Blaturile de granit reprezintă cea mai bună alegere, datorită rezistenței ridicate pe care o oferă acest material. Însă fiind vorba o piatră naturală, se recomandă efectuarea unui tratament de sigilare în mod periodic, pentru a asigura rezistența blaturilor de granit de-a lungul timpului. 

Granitul este o rocă magmatică masivă ce este alcătuită din cristale cu dimensiunea de câțiva milimetri, conținând în mare parte cuarț și feldspat.

Aplicarea tratamentului de sigilare o dată sau de două ori pe an, va proteja suprafața blaturilor de granit de pătare, zgâriere sau ciobire. Înaintea aplicării tratamentului de sigilare, trebuie să te asiguri că suprafața este curată.

Este important să-ți dai seama când blaturile tale de granit au nevoie de reaplicarea sigilării. Astfel că poți testa rezistența suprafeței prin turnarea unei cantități mici de apă în câteva locuri, iar dacă după 30 de minute apare o pată închisă la culoare, înseamnă că blaturile tale au nevoie de resigilare.

Poți alege din peste 350 de modele de granit, accesând www.stona.ro, sau vizitând showroom-ul nostru din Bucureşti, şoseaua Pipera, nr. 48 sau depozitele aflate în judeţele Prahova şi Alba.