Cum sa alegem blaturile de bucatarie

Blaturile din granit ofera locuintei tale un plus de eleganta si utilitate.

Intretinerea si curatarea granitului

Modalitati de curatare care va mentine calitatea granitului multi ani.

Blaturile din granit au calitati deosebite

Astazi avem la dispozitie foarte multe posibilitati cand vine vorba de amenajarile interioare, astfel poti transforma bucataria intr-un loc de relaxare si binedispunere.

Cum sa alegem blaturile pentru baie

Cand alegem blaturile de baie vom tine cont in primul rand de estetica deoarece aici nu trebuie sa ne facem griji pentru zgarierea suprafetelor sau sa ne facem griji din prisma vaselor incinse.

Granit sau marmura

Daca optezi pentru o mobila simpla atunci blaturile din granit vor evidentia perfect eleganta locuintei tale.

Blaturi pentru bucatarie

Rafinamentul si stilul se imbina perfect cand va decorati casa cu blaturi de granit.

Ce nu stiati despre granit

Fie ca folosesti un mobilier modern sau unul clasic, blaturile de granit se vor imbina perfect cu oricare.

Granitul in constructii

Granitul este foarte folosit pentru amenajari interioare si exterioare datorita calitatilor sale.

 

Blat de granit verde cu finisaj lustruit pentru baie

Dacă îți dorești un material cu aspect inedit pentru blatul din baia ta, dar care să îndeplinească și cerințele pactice ale încăperii, poți alege să faci această amenajare cu granit verde.

Granitul este o rocă magmatică masivă ce este alcătuită din cristale cu dimensiunea de câțiva milimetri, conținând în mare parte cuarț și feldspat.

Granitul verde va aduce o parte din natură în baia ta, dezvăluind o serie de tonalități și texturi ce amintesc de vegetație și muschi. Astfel că acest blat va impresiona cu siguranță orice privitor și îl va face să se gândească la frumusețea impunătoare a naturii.

Finisajul lustruit va evidenția aspectul deosebit al granitului verde, prin intermediul suprafeței sale lucioase cu efect de oglindă.

Acest material este foarte durabil și va oferi blatului tău o rezistență ridicată la temperaturi înalte și la expunerea prelungită la apă și umezeală, datorită finisajului lustruit ce închide porii.

Se recomandă aplicarea unui tratament de sigilare pentru a asigura păstrarea aspectului intact al blatului de granit verde de-a lungul timpului, însă se va aplica mai rar, deoarece porii închiși ai granitului cu finisaj lustruit vor proteja blatul un timp mai îndelungat decât alte finisaje.

Acest blat nu va necesita o întreținere complicată, fiind suficent să folosești o soluție compusă din apă caldă și săpun lichid, pe care o vei folosi împreună cu o lavetă moale.

Accesează www.stona.ro și alege modelul potrivit de granit verde pentru amenajarea blatului din baia ta. Sună la 0732 334 434 şi un consultant Stona te va ajuta să faci această alegere.