Cum sa alegem blaturile de bucatarie

Blaturile din granit ofera locuintei tale un plus de eleganta si utilitate.

Intretinerea si curatarea granitului

Modalitati de curatare care va mentine calitatea granitului multi ani.

Blaturile din granit au calitati deosebite

Astazi avem la dispozitie foarte multe posibilitati cand vine vorba de amenajarile interioare, astfel poti transforma bucataria intr-un loc de relaxare si binedispunere.

Cum sa alegem blaturile pentru baie

Cand alegem blaturile de baie vom tine cont in primul rand de estetica deoarece aici nu trebuie sa ne facem griji pentru zgarierea suprafetelor sau sa ne facem griji din prisma vaselor incinse.

Granit sau marmura

Daca optezi pentru o mobila simpla atunci blaturile din granit vor evidentia perfect eleganta locuintei tale.

Blaturi pentru bucatarie

Rafinamentul si stilul se imbina perfect cand va decorati casa cu blaturi de granit.

Ce nu stiati despre granit

Fie ca folosesti un mobilier modern sau unul clasic, blaturile de granit se vor imbina perfect cu oricare.

Granitul in constructii

Granitul este foarte folosit pentru amenajari interioare si exterioare datorita calitatilor sale.

 

Blat de granit cu finisaj periat pentru baie

Blatul din baia ta are nevoie de un material cât mai rezistent, dar și cu o estetică deosebită, astfel că poți opta pentru granit cu finisaj periat.

Granitul este o rocă magmatică masivă ce este alcătuită din cristale cu dimensiunea de câțiva milimetri, conținând în mare parte cuarț și feldspat.

Granitul cu finisaj periat reprezintă o alegere potrivită pentru amenajarea blatului din baia ta, deoarece oferă numeroase beneficii practice. Acest tip de finisaj scoate în evidență caracteristicile naturale ale pietrei. Granitul este unul din cele mai rezistente materiale disponibile, însă finisajul periat îl va face și mai rezistent. Deoarece în urma acestui finisaj suprafața granitului nu mai are niciun fel de strălucire, va ascunde petele și amprentele mai bine decât alte tipuri de finisaje ale granitului. De asemenea, acest blat va fi ideal pentru zonele expuse constant la apă și umezeală din baie.

Din punct de vedere estetic, granitul cu finisaj periat impresionează privitorul prin intermediul suprafeței sale texturate și a nuanțelor intense. Modelele disponibile pentru acest tip de granit sunt diverse și cuprind texturi și culori variate, cum ar fi: alb, gri, maro sau negru. Blatul de granit cu finisaj periat din baia ta va avea un aspect rustic și sofisticat, devenind cu siguranță punctul focal al încăperii.

Dacă vei aplica un tratament de sigilare imediat după instalarea acestui blat, va fi protejat de orice eventuale deteriorări ce pot apărea în timp. Se recomandă reaplicarea tratamentului la un interval de 12 luni.

Blatul de granit cu finisaj periat va fi ușor de curățat, având nevoie doar de o soluție compusă din apă caldă și săpun lichid. Poți folosi și soluții special concepute pentru granit.

Accesează www.stona.ro și alege modelul potrivit de granit cu finisaj periat pentru amenajarea blatului din baia ta. Ne poți vizita în showroom-ul nostru din București, șoseaua Pipera, nr.48 sau în depozitele din județele Prahova și Alba.