Cum sa alegem blaturile de bucatarie

Blaturile din granit ofera locuintei tale un plus de eleganta si utilitate.

Intretinerea si curatarea granitului

Modalitati de curatare care va mentine calitatea granitului multi ani.

Blaturile din granit au calitati deosebite

Astazi avem la dispozitie foarte multe posibilitati cand vine vorba de amenajarile interioare, astfel poti transforma bucataria intr-un loc de relaxare si binedispunere.

Cum sa alegem blaturile pentru baie

Cand alegem blaturile de baie vom tine cont in primul rand de estetica deoarece aici nu trebuie sa ne facem griji pentru zgarierea suprafetelor sau sa ne facem griji din prisma vaselor incinse.

Granit sau marmura

Daca optezi pentru o mobila simpla atunci blaturile din granit vor evidentia perfect eleganta locuintei tale.

Blaturi pentru bucatarie

Rafinamentul si stilul se imbina perfect cand va decorati casa cu blaturi de granit.

Ce nu stiati despre granit

Fie ca folosesti un mobilier modern sau unul clasic, blaturile de granit se vor imbina perfect cu oricare.

Granitul in constructii

Granitul este foarte folosit pentru amenajari interioare si exterioare datorita calitatilor sale.

 

Blat de granit cu finisaj fiamat pentru baie

Blatul din baie reprezintă atât o necesitate, cât și un element decorativ, astfel că materialul ales pentru această amenajare trebuie să aibă o rezistență ridicată și un aspect inedit. Poți opta pentru granit cu finisaj fiamat, deoarece îndeplinește cu succes ambele cerințe.

Granitul este o rocă magmatică masivă ce este alcătuită din cristale cu dimensiunea de câțiva milimetri, conținând în mare parte cuarț și feldspat.

Procesul prin care se obține finisajul fiamat, presupune încălzirea granitului la temperaturi ridicate pentru a face o textură mai dură cu un aspect mat și mai natural. Culorile granitului fiamat sunt mai discrete și includ nuanțe de gri și bej.

Textura finisajului fiamat va fi foarte potrivită pentru amenajarea blatului tău din baie, deoarece îi va asigura rezistența la umezeală. De asemenea nu va trebui să-ți faci griji că blatul tău se va zgâria sau păta, datorită rezistenței ridicate pe care o va oferi granitul fiamat.

Aplicarea unui tratament de sigilare la câteva luni, va proteja suprafața poroasă a blatului tău cu finisaj fiamat din baie de eventualele pete sau deteriorări.

Blatul de granit cu finisaj fiamat nu va necesita o întreținere complicată. Pentru curățare periodică este indicat să folosești o soluție cu pH neutru, special concepută pentru acest tip de piatră.

Pe www.stona.ro vei găsi peste 80 de modele de granit cu finisaj fiamat, din care să-l alegi pe cel potrivit pentru amenajarea blatului tău din baie. Sună la 0732 334 434 şi un consultant Stona te va ajuta să faci această alegere.