Cum sa alegem blaturile de bucatarie

Blaturile din granit ofera locuintei tale un plus de eleganta si utilitate.

Intretinerea si curatarea granitului

Modalitati de curatare care va mentine calitatea granitului multi ani.

Blaturile din granit au calitati deosebite

Astazi avem la dispozitie foarte multe posibilitati cand vine vorba de amenajarile interioare, astfel poti transforma bucataria intr-un loc de relaxare si binedispunere.

Cum sa alegem blaturile pentru baie

Cand alegem blaturile de baie vom tine cont in primul rand de estetica deoarece aici nu trebuie sa ne facem griji pentru zgarierea suprafetelor sau sa ne facem griji din prisma vaselor incinse.

Granit sau marmura

Daca optezi pentru o mobila simpla atunci blaturile din granit vor evidentia perfect eleganta locuintei tale.

Blaturi pentru bucatarie

Rafinamentul si stilul se imbina perfect cand va decorati casa cu blaturi de granit.

Ce nu stiati despre granit

Fie ca folosesti un mobilier modern sau unul clasic, blaturile de granit se vor imbina perfect cu oricare.

Granitul in constructii

Granitul este foarte folosit pentru amenajari interioare si exterioare datorita calitatilor sale.

 

Blat de granit alb cu finisaj periat pentru baie

Blatul din baia ta poate avea un aspect sofisticat și o rezistență ridicată în același timp, dacă alegi să îl confecționezi din granit alb cu finisaj periat.

Granitul este o rocă magmatică masivă ce se formează la adâncimi mari și este compusă din cristale cu dimensiunea de câțiva milimetri.

Blatul de granit alb din baie va avea un impact vizual uimitor ce va impresiona cu siguranță orice privitor, datorită simplității și eleganței pe care o emană. Acest tip de granit este ideal pentru a crea orice stil de amenajare în baia ta, fiind foarte versatil. Modelele granitului alb sunt foarte diverse, de la alb pur, la venaturi în nuanțe de gri, maro, bej și argintiu ce formează modele unice împreună cu fundalul alb.

Finisajul periat va oferi blatului de granit alb din baia ta, un aspect inedit prin intermediul suprafeței netede, texturate, fără reflexie, obținută în urma periajului cu peri din plastic dur sau metal. Pe lângă schimbarea estetică, acest tip de finisaj crește rezistența granitului, fiind ideal pentru amenajarea blatului din baie. Suprafața texturată va fi foarte potrivită pentru blatul din baie care va fi expus la apă și umezeală în mod constant, deoarece nu va permite deteriorarea în timp.

Blatul de granit alb cu finisaj periat din baia ta va necesita aplicarea unui tratament de sigilare în mod frecvent, pentru a asigura protejarea suprafeței de-a lungul timpului.

Vei putea curăța acest blat cu ușurință, folosind doar o soluție compusă din apă caldă și săpun lichid, împreună cu o lavetă moale.

Intră pe www.stona.ro pentru a găsi modelul potrivit de granit alb cu finisaj periat sau vizitează showroom-ul nostru din București, Șoseaua Pipera, nr 48 și depozitele din județele Prahova și Alba.