Cum sa alegem blaturile de bucatarie

Blaturile din granit ofera locuintei tale un plus de eleganta si utilitate.

Intretinerea si curatarea granitului

Modalitati de curatare care va mentine calitatea granitului multi ani.

Blaturile din granit au calitati deosebite

Astazi avem la dispozitie foarte multe posibilitati cand vine vorba de amenajarile interioare, astfel poti transforma bucataria intr-un loc de relaxare si binedispunere.

Cum sa alegem blaturile pentru baie

Cand alegem blaturile de baie vom tine cont in primul rand de estetica deoarece aici nu trebuie sa ne facem griji pentru zgarierea suprafetelor sau sa ne facem griji din prisma vaselor incinse.

Granit sau marmura

Daca optezi pentru o mobila simpla atunci blaturile din granit vor evidentia perfect eleganta locuintei tale.

Blaturi pentru bucatarie

Rafinamentul si stilul se imbina perfect cand va decorati casa cu blaturi de granit.

Ce nu stiati despre granit

Fie ca folosesti un mobilier modern sau unul clasic, blaturile de granit se vor imbina perfect cu oricare.

Granitul in constructii

Granitul este foarte folosit pentru amenajari interioare si exterioare datorita calitatilor sale.

 

Cum sa alegem blaturile de bucatarie

Daca doresti sa iti schimbi designul bucatariei si in planul tau ai dori sa folosesti blaturi de bucatarie din granit atunci trebuie sa iei in considerare mai multe elemente.

Astazi avem la dispozitie foarte multe posibilitati cand vine vorba de amenajarile interioare, astfel poti transforma bucataria intr-un loc de relaxare si binedispunere.

Inainte sa te decizi asupra blaturilor de bucatarie trebuie sa iei in considerare urmatoarele elemente:

Culoarea mobilei pe care doresti sa o achizitionezi. Alegerea culorii blaturilor trebuie sa fie aleasa in contrast cu cea a mobilei pentru a da senzatia unei incaperi mari.

In imaginea de mai jos avem o bucatarie in stil minimalist unde blaturile de granit de culoare alba se asorteaza perfect cu mobila de tip mahon.

Blaturi bucatarie granit alb

Utilitatea blaturilor. Trebuie sa tinem cont de modul in care ne petrecem timpul in bucatarie, astfel putem opta pentru blaturi late dispuse in cerc, in cazul in care ne place sa gatim mult si dorim un spatiu mare pentru distribuirea vaselor si ustensilelor de gatit, sau daca mancam mai mult la restaurant atunci nu ne va fi necesar un blat de granit foarte mare.

Blaturi bucatarie granit maro

Bugetul alocat pentru mobila si blaturile de granit. Trebuie sa tinem cont ca blaturile sunt o investitie pe termen foarte lung si acestea nu necesita schimbare in conditiile in care le intrebuintam normal (fara greutati deasupa blatului, fara taierea legumelor direct pe suprafata blatului din granit, fara vase pe suprafata blatului).

Preturile blaturilor de bucatarie pot varia in functie de culoarea,  grosimea, tara de origine a granitului. In Romania exista multe oferte pentru blaturi de bucatarie si baie. Ce ramane de facut este sa analizati oferta care va multumeste cel mai mult si sa luati in considerare cele de mai sus.