Cum sa alegem blaturile de bucatarie

Blaturile din granit ofera locuintei tale un plus de eleganta si utilitate.

Intretinerea si curatarea granitului

Modalitati de curatare care va mentine calitatea granitului multi ani.

Blaturile din granit au calitati deosebite

Astazi avem la dispozitie foarte multe posibilitati cand vine vorba de amenajarile interioare, astfel poti transforma bucataria intr-un loc de relaxare si binedispunere.

Cum sa alegem blaturile pentru baie

Cand alegem blaturile de baie vom tine cont in primul rand de estetica deoarece aici nu trebuie sa ne facem griji pentru zgarierea suprafetelor sau sa ne facem griji din prisma vaselor incinse.

Granit sau marmura

Daca optezi pentru o mobila simpla atunci blaturile din granit vor evidentia perfect eleganta locuintei tale.

Blaturi pentru bucatarie

Rafinamentul si stilul se imbina perfect cand va decorati casa cu blaturi de granit.

Ce nu stiati despre granit

Fie ca folosesti un mobilier modern sau unul clasic, blaturile de granit se vor imbina perfect cu oricare.

Granitul in constructii

Granitul este foarte folosit pentru amenajari interioare si exterioare datorita calitatilor sale.

 

5 optiuni de culoare pentru blaturile de granit din baie

Granitul este unul dintre cele mai durabile materiale disponibile pentru amenajarea blaturilor din baie, dar asta nu este tot ce are de oferit. Această piatră naturală adaugă eleganță oricărui spațiu, este foarte ușor de întreținut și oferă multe opțiuni de culoare.

Granitul este o rocă magmatică masivă ce este alcătuită din cristale cu dimensiunea de câțiva milimetri, conținând în mare parte cuarț și feldspat.

Ca material natural, granitul vine într-o mare varietate de culori și modele, în funcție de conținutul de minerale. . Dacă îți dorești blaturi de granit în baia ta, poți alege din aceste culori.

1. Blaturi de granit alb

Asemenea unei pânze goale, blaturile de granit alb acționează ca fundal pentru a evidenția celelalte elemente sau chiar pot deveni accentul băii. Un mare avantaj al albului este că dă impresia de spațialititate, astfel că aceste blaturi sunt ideale pentru băile mici.

2. Blaturi de granit bej

Cea mai bună soluție de a obține o baie cu aspect plăcut și relaxant, este să instalezi blaturi de granit bej. Nuanțele calde și discrete ale granitului bej, împreună cu texturile sale granulate, îți vor transmite o stare pozitivă. De asemenea, natura versatilă a culorii bej este unică, deoarece se îmbină perfect în interioarele moderne realizate cu materiale din sticlă, lemn, ceramică și metal.

3. Blaturi de granit negru

Blaturile de granit negru au un impact vizual intens și vor face o declarație îndrăzneață în baia ta . Dacă predomină albul în acest spațiu, blaturile de baie din granit negru vor oferi un contrast impresionant. Indiferent de paleta de culori pe care o folosești pentru baia ta, blaturile de granit negru o vor transforma instant în cea mai sofisticată încăpere.

4. Blaturi de granit maro

Având în comun cu blaturile de granit bej,nuanțele calde și versatilitatea, blaturile de granit maro oferă în plus un impact vizual mai puternic, însă fără dramatismul celor de granit negru. Baia ta amenajată cu astfel de blaturi va emana frumusețea naturii și putere.

5. Blaturi de granit exotic

Pentru a obține un aspect neconvențional în baia ta, poți amenaja blaturile cu granit exotic. Varietatea culorilor care se regăsesc chiar și în același model de granit exotic este uimitoare; verde cu auriu, gri cu albastru și verde sau alb cu maro și auriu, sunt doar câteva exemple din multitudinea de modele. Cu acest tip de granit, vei obține o baie unică care va trezi admirația oricui.

Intră pe www.stona.ro pentru a alege din peste 300 de modele de granit alb, bej, negru, maro și exotic, și vei obține blaturilor pe care ți le dorești în baia ta. Sună la 0732 334 434 și un consultant Stona te va ajuta să faci alegerea potrivită.