Cum sa alegem blaturile de bucatarie

Blaturile din granit ofera locuintei tale un plus de eleganta si utilitate.

Intretinerea si curatarea granitului

Modalitati de curatare care va mentine calitatea granitului multi ani.

Blaturile din granit au calitati deosebite

Astazi avem la dispozitie foarte multe posibilitati cand vine vorba de amenajarile interioare, astfel poti transforma bucataria intr-un loc de relaxare si binedispunere.

Cum sa alegem blaturile pentru baie

Cand alegem blaturile de baie vom tine cont in primul rand de estetica deoarece aici nu trebuie sa ne facem griji pentru zgarierea suprafetelor sau sa ne facem griji din prisma vaselor incinse.

Granit sau marmura

Daca optezi pentru o mobila simpla atunci blaturile din granit vor evidentia perfect eleganta locuintei tale.

Blaturi pentru bucatarie

Rafinamentul si stilul se imbina perfect cand va decorati casa cu blaturi de granit.

Ce nu stiati despre granit

Fie ca folosesti un mobilier modern sau unul clasic, blaturile de granit se vor imbina perfect cu oricare.

Granitul in constructii

Granitul este foarte folosit pentru amenajari interioare si exterioare datorita calitatilor sale.

 

Rezistenta Blaturilor de Granit

Amenajarea blaturilor pentru bucătărie sau baie trebuie să îndeplinească cea mai importantă caracteristică pentru aceste încăperi, și anume rezistența ridicată. Blaturile de granit reprezintă cea mai bună opțiune pentru acest tip de amenajare, deoarece indeplinesc cu succes această caracteristică.

Granitul este o rocă magmatică masivă, ce are o textură granulată și este compusă din feldspat, cuarț și minerale amfibole.

Nu trebuie sa-ți faci griji că aceste blaturi se vor deteriora, deoarece granitul este rezistent la următorii factori externi: ciobire, zgâriere, pete, spargere și căldură. Însă pentru a asigura rezistența în timp a blaturilor de granit, se recomandă efectuarea unui tratament de sigilare. Odată cu aplicarea acestui tratament, suprafața blaturilor de granit va deveni neporoasă și hipoalergenică.

Blaturile de granit nu sunt greu de întreținut, fiind nevoie doar de o curățare regulată cu apă caldă și săpun, sau cu produse special destinate acestui tip de piatră.

Pe www.Stona.ro, în showroom-ul din București, sau în depozitele din județele Prahova și Alba, vei găsi peste 350 de modele de granit din care poți să faci alegerea potrivită pentru amenajarea blaturilor tale.