Cum sa alegem blaturile de bucatarie

Blaturile din granit ofera locuintei tale un plus de eleganta si utilitate.

Intretinerea si curatarea granitului

Modalitati de curatare care va mentine calitatea granitului multi ani.

Blaturile din granit au calitati deosebite

Astazi avem la dispozitie foarte multe posibilitati cand vine vorba de amenajarile interioare, astfel poti transforma bucataria intr-un loc de relaxare si binedispunere.

Cum sa alegem blaturile pentru baie

Cand alegem blaturile de baie vom tine cont in primul rand de estetica deoarece aici nu trebuie sa ne facem griji pentru zgarierea suprafetelor sau sa ne facem griji din prisma vaselor incinse.

Granit sau marmura

Daca optezi pentru o mobila simpla atunci blaturile din granit vor evidentia perfect eleganta locuintei tale.

Blaturi pentru bucatarie

Rafinamentul si stilul se imbina perfect cand va decorati casa cu blaturi de granit.

Ce nu stiati despre granit

Fie ca folosesti un mobilier modern sau unul clasic, blaturile de granit se vor imbina perfect cu oricare.

Granitul in constructii

Granitul este foarte folosit pentru amenajari interioare si exterioare datorita calitatilor sale.

 

Blat de granit cu finisaj fiamat pentru bucatarie

Dacă ai luat decizia de a-ți schimba blatul din bucătărie și îți dorești un aspect contemporan, o opțiune foarte bună a materialului pentru această amenajare ar fi granitul cu finisaj fiamat.

Granitul este o rocă magmatică masivă ce este alcătuită din cristale cu dimensiunea de câțiva milimetri, conținând în mare parte cuarț și feldspat.

Blatul de granit cu finisaj fiamat va oferi bucătăriei tale un aspect mat, discret și natural, ce nu va reflecta lumina., atunci când va fi expus la razele soarelui sau la un sistem de iluminare. Culorile vor avea un aspect mai subtil în urma acestui finisaj, emanând unicitate și confort în bucătăria ta.

Pe lângă beneficiile estetice, blatul tău va beneficia și de numeroase avantaje practice: duritatea foarte ridicată a granitului nu va permite ca acesta să se zgârie, ciobească sau păteze și va face față fără probleme expunerii la temperaturi ridicate.

Acest tip de finisaj va necesita o aplicare mai frecventă a unui tratament de sigilare, față de alte finisaje, astfel că se recomandă resigilarea la câteva luni pentru a asigura păstrarea aspectului intact de-a lungul timpului.

Întreținerea blatului de granit cu finisaj fiamat nu se face cu dificultate, însă trebuie să folosești doar soluții de curățare special concepute pentru acest tip de piatră.

Intră pe www.stona.ro pentru a alege din 80 de modele de granit cu finisaj fiamat, pe cel potrivit pentru amenajarea blatului tău din bucătărie. Sună la 0732 334 434 şi un consultant Stona te va ajuta să faci această alegere.