Cum sa alegem blaturile de bucatarie

Blaturile din granit ofera locuintei tale un plus de eleganta si utilitate.

Intretinerea si curatarea granitului

Modalitati de curatare care va mentine calitatea granitului multi ani.

Blaturile din granit au calitati deosebite

Astazi avem la dispozitie foarte multe posibilitati cand vine vorba de amenajarile interioare, astfel poti transforma bucataria intr-un loc de relaxare si binedispunere.

Cum sa alegem blaturile pentru baie

Cand alegem blaturile de baie vom tine cont in primul rand de estetica deoarece aici nu trebuie sa ne facem griji pentru zgarierea suprafetelor sau sa ne facem griji din prisma vaselor incinse.

Granit sau marmura

Daca optezi pentru o mobila simpla atunci blaturile din granit vor evidentia perfect eleganta locuintei tale.

Blaturi pentru bucatarie

Rafinamentul si stilul se imbina perfect cand va decorati casa cu blaturi de granit.

Ce nu stiati despre granit

Fie ca folosesti un mobilier modern sau unul clasic, blaturile de granit se vor imbina perfect cu oricare.

Granitul in constructii

Granitul este foarte folosit pentru amenajari interioare si exterioare datorita calitatilor sale.

 

Blat de granit alb cu finisaj periat pentru bucatarie

Dacă îți dorești o bucătărie care să emane eleganță și rafinament, cea mai bună soluție este să amenajezi blatul cu granit alb cu finisaj periat.

Granitul este o rocă magmatică masivă ce se formează la adâncimi mari și este compusă din cristale cu dimensiunea de câțiva milimetri.

Granitul alb este disponibil într-o varietate de modele, de la alb pur, la combinații de argintiu cu alb și nuanțe calde neutre, ce formează modele unice împreună cu texturile granulate. Blatul de granit alb cu finisaj periat va oferi bucătăriei tale un aspect sofisticat, greu de egalat de alte materiale.

Cu acest blat, bucătăria ta va părea mai spațioasă și mai luminoasă, și se va crea o atmosferă plăcută și primitoare, ce te va invita să petreci cât mai mult timp în această încăpere. Granitul alb este foarte versatil, permițând alăturarea oricărei game de culori și amenajarea oricărui stil în bucătăria ta.

Datorită durității foarte ridicate a granitului și a rezistenței oferite de finisajul periat, blatul tău din bucătărie va avea toate avantajele practice de care va avea nevoie. Suprafața mată și fină, îl va proteja de pete și zgârieturi și va face față fără probleme expunerii la temperaturi ridicate.

Pentru a asigura rezistența blatului tău de granit alb cu finisaj periat de-a lungul timpului, se recomandă aplicarea unui tratament de sigilare o dată pe an.

Acest blat nu va necesita o curățare complicată, fiind suficientă folosirea unei soluții compuse din apă caldă și săpun lichid, împreună cu o lavetă moale. Dacă este necesară o curățare în profunzime, poți folosi o soluție special concepută pentru granit.

Alege modelul potrivit de granit alb cu finisaj periat, accesând www.stona.ro sau vizitând showroom-ul din București, și depozitele din județele Prahova și Alba.